JULAVSLUTNING HT 22 DA FINSPÅNG

Samling för dansare

Det är lagom att samlas bakom scenen 30 minuter innan showen startar.

Dansarna går in sceningången som ligger inne på gården vid Kulturhuset. Vår personal tar emot och visar dom till rätt omklädningsrum.

Ministars 4-6 år går in ihop med förälder och sitter i knät på markerade platser längst fram i salongen. Vi ropar upp gruppen när dom ska komma upp och dansa.

Alla övriga grupper är bakom scenen under showen.

Scenklädsel

Info finns i varje grupps egna facebookgrupp.

(Har du inte gått med i din grupp så sök upp den genom att skriva in DA Finspång och sen kursens namn t ex dansmix 7-9 måndag)

Har ni frågor om scenklädseln är det enklast att kommunicera med ansvarig lärare i gruppens facebookgrupp.

(Har ni absolut inte möjlighet att söka informationen i facebookgruppen så mailar ni info@dansakademien.com och uppger dansarens och gruppens namn. )

Det är ganska trångt bakom scenen och lite ont om tid tills showen startar så ett tips är att komma ombytt så mycket det går.

Tänk på att ev klädbyten bör vara väldigt enkla då det kan vara trångt och snabba byten. Ju mindre barnen är desto enklare bör ev klädbyten vara.

Efter showen

Eftersom vi kör flera shower i rad är det viktigt att vi är effektiva mellan. Vi kommer inte kunna släppa in publik och dansare till nästa föreställning förrän alla från showen innan är klara och utsläppta.

Publiken lämnar salongen via nödutgången ut mot gården för att inte krocka med elever och publik i nästa show. Dansarna kommer ut till gården via sceningången.

Avslut av denna termin samt anmälan till nästa.

Sista ordinarie kurstillfällen i Finspång hålls måndag 28/11, onsdag 30/11 och torsdag 1/12 beroende på vilken kurs man går.

Från 26/11 kommer vårens schema finnas på hemsidan och då kan ni börja boka kurser. Ni som gått denna termin har förtur på dom kurserna till 1/12. Vi påminner via mail när det närmar sig.

 VARMT VÄLKOMNA! 

Showindelning

Kulturhuset

SHOW 1 DA Finspång

Fredag 9/12 kl 17.30

Finspång Dansmix 4-6 år måndag Johanna

Finspång Dansmix 7-9 år måndag Johanna

Finspång Dansmix 10-12 år måndag Johanna

Finspång Dansmix ungd/vuxen måndag Johanna

Finspång Disco 7-9 år Alice

Apricity

SHOW 2 DA Finspång

Fredag 9/12 kl 19.00

Finspång Dansmix 4-6 år torsdag Leah

Finspång Dansmix 7-9 år torsdag Leah

Finspång Dansmix 10-12 år torsdag Leah

Finspång Disco 10-12 år Alice

Finspång Dansmix ungd/vuxen torsdag Leah

Finspång Disco ungd/vuxen Alice

Våra nyheter