DA och COVID-19

Under våren gjorde vi vissa förändringar i verksamheten med anledning av COVID-19 och vi kommer så klart fortsätta följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer även under höstterminen.

Våra åtgärder

Vi använder flera in- och utgångar till våra dansskolor för att undvika trängsel i väntrum. Eleverna informeras om vad som gäller för respektive grupp inför kursstarten.

I den mån det går rekommenderar vi att endast dansare vistas på dansskolan. Föräldrar får gärna hämta och lämna utanför. Det gäller så klart inte yngre barn som behöver hjälp även inne på dansskolan.

För att undvika att det blir för mycket folk i väntrum och omklädningsrum är det bästa om man kommer ombytt strax före lektionen startar och lämnar dansskolan strax efter lektionens slut.

Vi har minskat maxantalet i alla salar för att minska trängsel även där.

Vi fortsätter uppmana alla med förkylningssymtom att stanna hemma. Vi kommer även denna termin använda Facebookgrupper där eleverna kan ansluta sig och få ta del av undervisningen så man inte missar för mycket om man behöver vara hemma för man känner sig lite förkyld.

Var noga med handhygien och nys och hosta i armvecket. Vi uppmanar eleverna att tvätta händerna ofta och använda tvål och handsprit som finns på toaletterna.

Vi ser fram emot en fantastisk termin tillsammans trots dom svårigheter som finns i och med COVID-19.

Välkommen till DA!

Upptäck våra kurser