Andreas Havenslätt

Dansakademien är glädje och sorg, upp och ner, vitt och svart och allting däremellan.
För mig är det helt enkelt livet.

Man i kostym

Om mig

Hur kan man bli så involverad i dans när man har två vänsterfötter?

Det är en fråga jag ibland ställer mig och det mest korrekta svaret är nog att det för min del inte finns någon konstart som berör mig så mycket som dans gör. Det kanske låter konstigt att en gammal trummis/slagverkare inte håller musiken framför dansen men dansen är mer komplext och känslofyllt.

Vad gör jag på Dansakademien?

Jag brukar säga att jag gör det mesta som inte har med dansundervisning att göra. Vaktmästare, tekniker, arrangör, IT-support mm. Jag hoppar in där det behövs helt enkelt. När jag inte är på Dansakademien är jag förmodligen på mitt andra jobb som Logistikchef på Billerud AB.

Vad betyder Dansakademien för mig?

Ja, var ska jag börja? Dansakademien betyder allt men ändå inget om man räknar bort alla fantastiska elever, lärare, föräldrar och andra närstående som jag träffar. Dansakademien är glädje och sorg, upp och ner, vitt och svart och allting däremellan. För mig är det helt enkelt livet.

Våra nyheter

Med över 25 typer av klasser på fem orter händer det mycket hos Dansakedemien. Upptäck våra nyheter och hall dig uppdaterad kring senaste nytt hos oss!