Emmy Norberg

Dansskolan har blivit som en fristad för mig, ett ställe där jag kan släppa allt och bara fokusera på att dansa. Det är något som jag vill att mina elever också ska känna, när de kommer in i på dansskolan, jag vill att de ska känna sig trygga i sig själv och att dansen ger dom glädje och energi.

Tjej i röd klänning sitter i hängande fotölj

Om mig

Mitt namn är Emmy och jag är 21 år gammal. Idag är jag en aktiv tävlingsdansare i disco som jag också undervisar och coachar i. Jag har dansat sedan jag var 3 år gammal och tävlade min första tävling när jag var 7 år. Under mina många år som tävlingsdansare har jag hunnit tävla solo, duo, grupp och formation samt tävlat några år i hiphop. Alla dessa år av dans har gjort att dansskolan har blivit som en fristad för mig, ett ställe där jag kan släppa allt och bara fokusera på att dansa. Det är något som jag vill att mina elever också ska känna, när de kommer in i på dansskolan, jag vill att de ska känna sig trygga i sig själv och att dansen ger dom glädje och energi.

Våra nyheter

Med över 25 typer av klasser på fem orter händer det mycket hos Dansakedemien. Upptäck våra nyheter och hall dig uppdaterad kring senaste nytt hos oss!